نهالستان پارس،فروش نهال میوه،مهندس زردادی ،09159157465،نهالستان پارس/خرید نهال,فروش نهال
فروشگاه نهال میوه،نهالستان،نهالفروشی
چغاله بادام، چاقاله بادام،chaqalebadamبازدید : 2,818

چغاله بادام، چاقاله بادام،chaqalebadam

چغاله بادام، چاقاله بادام،chaqalebadam

چغاله بادام، چاقاله بادام،chaqalebadam

چغاله بادام میوهٔ درخت بادام در ابتدای رویش است که تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبزرنگ و پوشیده از کرک ظریفی می‌باشد. در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری می‌کند.

به مرور پوسته‌های رویی و داخلی بادام سخت تر شده و مغز بادام نیز شکل نهایی خود را می‌یابد. از زمانی که میوه جوان است و هنوز رشد کامل نکرده و کال است، به آن چغاله بادام گفته می‌شود. اين خوراکی فقط در ابتداي فصل بهار در دسترس است

 

در قدیم معتقد بودند چغاله بادام باعث تقویت لثه و ریشه دندان‌ها می‌شود و برای خشكی دهان مفید است . چغاله‌هایی كه مقداری تلخی دارند حاوی مقدار بسیار كمی اسیدسیانیدریك و تركیبی از سم خطرناك سیانور هستند كه مصرف زیاد آن می‌تواند منجر به مسمومیت در مصرف‌كننده شود.
خواص درمانی چغاله بادام
به طور كلی مواد مغذی میوه كال و نارس بادام كمتر از میوه‌های رسیده است و از نظر كلسیم، آهن و به طور كلی املاح معدنی در سطح پایین‌تری قرار دارد.

رسیده چغاله بادام افراد را در برابر بیماری‌هایی چون پوكی استخوان ، افزایش كلسترول ، كم‌خونی و چسبندگی روده‌ها محافظت می‌كند، اما تا وقتی كال است از این ویژگی‌ها برخوردار نیست.
البته چغاله بادام در صورت عدم افراط و رعایت برخی نكات بهداشتی فایده مهمی چون جلوگیری از گرفتگی عضلات دارد.

خواص درمانی چغاله بادام
در واقع میوه سبزرنگی نظیر چغاله بادام كه كال و نارس است سرشار از كلروفیل است. كلروفیل داخل بدن در مسیر كانال گوارشی به تولید منیزیم كمك شایانی می‌كند و از آنجا كه منیزیم برای كاهش گرفتگی عضلات نقش بسزایی دارد، خوردن متعادل آن می‌تواند تا حدی در بهبود گرفتگی عضلات مفید واقع شود.

از سوی دیگر این نوبرانه تركیبات اسیدی دارد كه وجود آنها در معده مانع آسیب رسیدن به بافت معده و بروز سرطان معده می‌شود؛ البته باید گفت این نوبرانه از نظر ویتامین C كامل نیست و كم كالری بودن چغاله بادام نیز موجب لاغری نمی‌شود.
چغاله باداماغلب هضم سنگینی دارد و از آنجا كه با هدف كسب سود بیشتر توسط باغداران با وسوسه دلالان و واسطه‌ها زودهنگام عرضه می‌شود بیش از حد كال و نارس بوده و طبیعت آن بسیار سرد است به گونه‌ای كه فرد با مصرف بیش از اندازه چغاله بادام به اصطلاح عامیانه سردی می‌كند و گاهی دچار عوارضی از قبیل دل‌درد، تهوع، اسهال و سردرد می‌شود.

اگر چغاله بادام به صورت بهداشتی كمپوت، خورش یا ترشی شود مصرف متعادل آن می‌تواند تا حدودی مواد مغذی را به بدن برساند.چون این میوه با پوست مصرف می‌شود باید حتما در ضدعفونی كردن و شستن آن دقت كرد.

 

 چغاله بادام
چغاله بادام در بارداری
چغاله زردآلو
چغاله بادام به انگلیسی

چغاله بادام، چاقاله بادام،chaqalebadam

چغاله بادام، چاقاله بادام،chaqalebadam

قیمت چغاله بادام
کالری چغاله بادام
عکس چغاله بادام
ترشی چغاله بادام
خورش چغاله بادام

چغاله بادام، چاقاله بادام،chaqalebadam

چغاله بادام، چاقاله بادام،chaqalebadam

 

 

چغاله بادام، چاقاله بادام،chaqalebadam

چغاله بادام، چاقاله بادام،chaqalebadam

نهال فروشی پارس


------------------------------------

کلوبفیس بوکتوئیترگوگل پلاسفیس نما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *